Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 efm var şimdi böyle tipler ünilerde komik geliyor , baba parasıyla bir yuva kurmak ne kadar doğru bilemiyorum. Önce okulunu bitir , işini kur sonra evlen , bi kaç sene sözlü dolaşsan olmazmı , aşk aşk tamamda bir yere kadar yani ;)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 okurken evlenmek çok saçma! tabi zorunlu diillerse![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: VipeR, 24 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: okurken evlenmek çok saçma! tabi zorunlu diillerse! misal[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kız kaçmıo ya ne bu ne acele derler adama. Edit : Bide bana göre öyle tipler bence hayatında ilk defa bir kızla o tarz yakın ilişkiler içerisine girdiğinden ötürü tamam abi bu kızdır diyip evlenio. Yani aman buldum bi kız bunca seneden sonra aman kaybetmeden takalım yüzüğü gibisinden düşünerek evleniolar bence. Zaten üniversitedeki kızlar nedense daha bi saf oluolar. Ne desen inanıolar şöle bi iki tane pembe panjurlu ev tarif ettimi tamam zaten.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla [Bu mesaj Davion tarafından 24 Kasım 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bazen ele bi kere fırsat geçer.o zaman ya yaparsın ya da asla olmayabilir.riskli iş gönül işleri bunlar...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben sölemiyim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @hyde: ya iki kişi de yanlızdır aileleri yoktur belki ve yutlarda kalmak yerine sevdiği insanla evlenir hem mutlu olur hem okur! çok az bi ihtimal ama olabilir![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: _MysteriouS_, 24 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: ben sölemiyim neyse soyle soyle ıcınde kalmasın[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sağlıklı bir evlilik olmaz bu.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. [Bu mesaj Antimodes52 tarafından 24 Kasım 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Antimodes52, 24 Kasım 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Sağlıklı bir evlilik olmaz bu. yanlızlık nedir bilir misin? bi sevdiği varsa ona daha çok bağlanır bnece tabi![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Doğan Cüceloğlu gibi dersek, mış gibi evlilik olur bu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 "abi ders bitince kızlar cafede bekliyor tamammı" "yok abi hanım evde bekler" şeklinde diyalog lar olunca biraz absürd kaçıyor tabi :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: VipeR, 24 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: okurken evlenmek çok saçma! tabi zorunlu diillerse! evlenmeye zorunlu olmak? silah mı dayıyorlar hani filmlerdeki gibi. -Siz Saffet (Hulusi Kentmen) oğlu Ferdi (Tarık Akan), Mehmet kızı Naciye'yi karılığa kabul ediyor musunuz? *önce kızın abisine bakar, silahı kendisine yönelmiştir* sonra kızın babası gösterilir, olabildiğine sert sonra nikah memuru gösterilir ve memur sanki görünen köy kılavuz istiyormuşçasına 'hiç bir baskı altında kalmadan' ibaresini kullanır. ulan adama silah doğrultmuşlar. Ferdi son kez Naciye'ye ve abisine bakar, -Hayır, yapamayacağım, öldürseniz de öldürün. Ben Alev'i (Hale Soygazi) seviyorum. peki bunun okurken evlenmekle ne alakası var? yok, bu evlenmek zorunda olmak'la belki alakalıdır, belki değildir. gecenin körü saçmalamışımdır, sabah olunca 'ulan editleyemiyoruz da iyi mi' diyeceğimdir.[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hanım evde beklio :D :D İyiki bizim çevrede yoktu böyle tipler. Aman Allah'ım harbiden dalardım elemana hanım evde beklio falan derse.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 valla çalışıyorsan neden olmasın[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @mantar: ben o açıdan bi zorunluluktan bahsetmedim! benim söylediğim;sadece ilerde evlenmeyi düşünen insanların bunu zorunlu sebeplerden dolayı yakın bi tarihe alabilecekleriydi! aslında karşıyım buna ben![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 iki gönül bir olunca samanlık seyran olur :) evliliğe ne açıdan baktığınıza bağlı biraz, eğer evliliği bağlanmak olarak düşünüyorsanız, sizin için hiç bir şey ifade etmiyor demektir, çünkü birine aşık olmak zaten ona bağlanmak anlamına gelir. Ben evliliği, sevdiğin kişiyi her sabah uyanınca görebilme, her akşam birlikte yemek yiyebilme ve istediğin zaman ona sarılabilmek olarak yorumluyorum. Bu durumda, benim için evlilik, sevdiğin kişiyle daha çok vakit geçirebilme durumu oluyor :) Eğer, gerçekten birbirlerini çok seviyorlarsa, bence üni olsun yada olmasın, evlenmelerinde bi sakınca yoktur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu arada kendimi nikah memuru gibi hissettim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 okuyup çalışıyosa neden olmasın ki...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kazayla Junior Whiskey gelmediyse hayatta evlenmem.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 lise 3 te evlenen arkadasim var , zorunluluktan lol[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: VipeR, 24 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: okurken evlenmek çok saçma! tabi zorunlu diillerse! evlenirken okumak daha saçma.. +Evet siz Ahmet Hüseyin Gülgencer, Semiha hanımı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz? -.karayolu üzerinde timsah sırtı çatlamalar meydana gelirse.. ha ne. Ne var, ne dürtüklüon Semiha?.hı EVET evet yani evet ediyorum hatta ettim bile... +!!!!! -Ya kusuruma bakmayın yüksek lisans yapıyorum da... Tez falan işte, araştırma hede hödö +Eee ben de bana verilen yetkiye dayanarak sizi mezun ay pardon karı koca ilan ediyorum, eşinize quiz yapabilirsiniz, yani ayağına basabilirsiniz. Keh keh keh.. O gece geç saatler +Hayatım yatağa gelmicek misin? -Buradan 0,136 çarpı gamma.. +Geber emi Ahmet Hüseyin! Annem demişti Mühendisle evlenme diye. Dinlemedim. A akılsız kafam![signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Kasım 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Mantar, 24 Kasım 2005 01:49 tarihinde demiş ki: said: VipeR, 24 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: okurken evlenmek çok saçma! tabi zorunlu diillerse! ... sonra nikah memuru gösterilir ve memur sanki görünen köy kılavuz istiyormuşçasına 'hiç bir baskı altında kalmadan' ibaresini kullanır. ulan adama silah doğrultmuşlar. Ferdi son kez Naciye'ye ve abisine bakar, -Hayır, yapamayacağım, öldürseniz de öldürün. Ben Alev'i (Hale Soygazi) seviyorum. ... Gülşen Bubikoğlu ydu sanki =) Long live bubikson...[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hic Ole Demeyin Arkın Dedigi GibiNeden Olmasın Ama Baba Parası Yemeyi Sevmem[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İlk önce işini eline alıp öyle evleniceksin. Yoksa olmaz bu iş.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar